COM FUNCIONA?

Des de les 17:30 a les 00h hauran 10 Intervencions i 1 sessió de Dj final en total. 7 intervencions seran en un espai escènic interior i 3 intervencions fora d’aquest espai exterior. Cada intervenció (concert + dansa contemporània o performance) durarà al voltant de 20 ‘, tenint com a temps límit a un màxim de 30’ en total. No totes duraran el mateix.

La durada del concert i de la dansa no tindran perquè anar en paral·lel. Pot ser que la proposta de moviment comenci abans que la música o viceversa i pot ser que alguna de les dues acabi primer.

Les selecció de les col·laboracions entre els participants són lliures. No obstant això, l’organització fa una primera proposta d’assignació de format de col·laboracions entre els músics i ballarins – performers, que els mateixos participants poden acceptar o canviar. Es fomenta que els músics i ballarins intervinguin en altres actuacions no assignades inicialment. Els artistes participants finalment acaben actuant amb altres combos no previstos a la graella inicial.

Les pauses de intermedi entre cada intervenció duren 30 ‘majoritàriament i són igual d’importants que la accions artístiques. Volem que els participants i els assistents es coneguin entre ells, que la part lúdica contribueixi a que els artistes participants gaudeixin del procés (i no prioritzin el resultat final), i que hi hagi un ambient agradable que fomenti la diversió col·lectiva.

L’organització ofereix als artistes opcionalment la possibilitat de fer residència per assajar el seu projecte d’improvisació dels dies abans.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close