PER QUÈ TEPF?

Aquest és un projecte organitzat per un nodrit col·lectiu d’improvisadors/es dels àmbits de la música i del moviment contemporanis, conscients de que part del nostre creixement creatiu requereix una exploració para-escènica fonamentada en el risc i la llibertat. En aquest sentit, els membres d’aquest col·lectiu (organitzadors i artistes) vam detectar que no existia una possibilitat real per participar dels pocs projectes que desenvolupen aquesta línia de treball a la ciutat. I, en conseqüència, vam decidir organitzar-ne un de nou que ens donés aquesta oportunitat.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close