QUÈ ÉS TEPF?

cartel_exploding16_web

2ª edició de la peculiar festa-festival que organitzem com a homenatge a Andy Warhol i als seus esdeveniments multidisciplinaris ‘The Exploding Plastic Inevitable’. Una trobada única entre ballarins, músics, coreògrafs i performers inconformistes que, a través de la improvisació, convertiran a Hangar (Barcelona) en l’epicentre de l’exploració escènica i musical contemporània per un dia.

Proposem un happening en el qual no sabem què passarà: unes directrius generals per facilitar la sorpresa i l’espontaneïtat. Un espai escènic (o més) en el qual es donarà un cara a cara entre els artistes participants (músics i ballarins de dansa contemporània – performers…) i una fita comuna: superar els marges de la pròpia creativitat.

En aquesta segona edició, a més d’explorar el màxim de noves possibilitats artístiques, volem passar-nos-ho bé. Per a això, oferirem un gran nombre d’intervencions, ampliarem la diversitat d’estils musicals, augmentarem l’heterogeneïtat creativa, i li donarem molt espai als moments de trobada i de socialització al més pur estil Warholià i les seves festes underground plàstic – socials.

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s