VALORACIÓ DE LA 2ª EDICIÓ (cat/cast)

(Cat)

Estem molt contents amb el que ha passat en aquesta edició de The Exploding Plastic Fest. Entre la barreja d’emocions que sentim ara mateix destaca especialment l’alegria.

Pensem que hem superat amb escreix les expectatives, no tan sols per l’augment de públic, de participants, d’espais d’exhibició, o pel súper bon ambient global que hi va haver, si no sobretot pel resultat de la part artística.

Van haver moments absolutament màgics que se’ns quedaran impregnats per molt i molt de temps en la retines. Entre aquests destaquen: el sol de dansa de la nena de 2 anys; la recitació i el llenguatge parlat dins el moviment durant els «protocols; els paisatges onírics i l’absoluta connexió entre Sincro i el combo de Paloma Muñoz, Marta Hervás, Elia Genís i Marina Fullana; l’èxtasi final de ball col·lectiu entre tots els assistents, ballarines i públic, amb la música d’Esperit! i Ubaldo (i la col·laboració imprevista de Càndid Coll i de Kike Bela); el freestyle mega sincer al micròfon d’un desconegut entre el públic; la bellesa abstracta de la música de SUN Color i Almudena Vega, perfectament corresposta amb el minimalisme escènic d’Anna Romaní, Sabine Dahrendorf, Carlos Bonilla i Amanda Ros; el sorollisme i la violència plàstica de Llapispanc; la connexió impossible entre els músics del combo X; la interacció plàstica amb el públic de 360 grados i la versatilitat agressiva de Blood Quartet; o el muntatge a contrarellotge d’un set de guitarra enmig d’una performance davant del públic, ens criden l’atenció entre altres mil situacions a vegades certament al·lucinants.

El joc, com sabeu, es tractava d’enfrontar a artistes alternatius del moviment i de la música a través de la improvisació, afavorint la participació espontània del públic. Aquesta vegada, i això és el que ens fa realment feliços, tothom ha entès de què va tot això, i ha estat còmplice d’una manera o d’una altra. Ens hem divertit, ens hem atrevit a transgredir-nos, i hem explorat nous camins para-escènics absolutament inèdits, per cert.

Encara que també ens sentim molt cansats, ja que organitzar un happening com aquest, que busca traspassar els límits de l’ordinari, requereix moltíssim esforç i dedicació, en breu ens posarem a maquinar futures accions.

Així que, si us sembla bé, comptem amb vosaltres per a la propera!

Salutacions i … LONG LIFE TO THE Exploding!

Sonia, Kike, Yolanda, Sergi, Lluís, Mar, Guillem, Elena i Anna.


 

(Cast)
Estamos muy contentos con lo ocurrido en esta edición de The Exploding Plastic Fest. De entre la mezcla de emociones que sentimos ahora mismo, destaca especialmente la alegría.

Pensamos que hemos superado con creces las expectativas, no tan solo por el aumento de público, de participantes, de espacios de exhibición, o por el super buen ambiente global que hubo, si no sobretodo por el resultado de la parte artística.

Hubieron momentos absolutamente mágicos que se nos quedarán impregnados en la retinas por mucho mucho tiempo. Entre estos destacan: el solo de danza de la niña de 2 años; la recitación y el lenguaje hablado dentro del movimiento durante los “protocolos; los paisajes oníricos y la absoluta conexión entre Sincro y el combo de Paloma Muñoz, Marta Hervás, Elia Genís y Marina Fullana; el éxtasis final de baile colectivo entre todos los asistentes, bailarinas y público, vehiculado a través de la música de Esperit! y Ubaldo (con la colaboración imprevista de Càndid Coll y de Kike Bela); el freestyle mega sincero al micrófono de un desconocido entre el público; la belleza abstracta de la música de SUN Color y Almudena Vega, perfectamente correspondida con el minimalismo escénico de Anna Romaní, Sabine Dahrendorf, Carlos Bonilla y Amanda Rubio; el ruidismo y la violencia plástica de Llapispanc; la conexión imposible entre los músicos del combo X; la interacción plástica con el público de 360 grados y la versatilidad agresiva de Blood Quartet; o el montaje a contrarreloj de un set de guitarra en medio de una performance frente al público, nos llaman la atención entre otras mil situaciones a veces alucinantes.

El juego, como sabéis, se trataba de enfrentar a artistas alternativos del movimiento y de la música a través de la improvisación, favoreciendo la participación espontánea del público. Esta vez, y esto es lo que nos hace realmente felices, todo el mundo ha entendido de qué va todo esto, y ha sido cómplice de una manera u otra. Nos hemos divertido, nos hemos atrevido a transgredirnos, y hemos explorado nuevos caminos para-escénicos absolutamente inéditos, por cierto.

Aunque también nos sentimos muy cansados, ya que organizar un happening como este, que busca traspasar los límites de lo ordinario, requiere muchísimo esfuerzo y dedicación, en breve nos pondremos a maquinar futuras acciones.

Así que, si os parece bien, contamos con vosotros/as para la próxima!

Saludos y… LONG LIFE TO THE EXPLODING!

Sonia, Kike, Yolanda, Sergi, Lluís, Mar, Guillem, Elena y Anna.

source

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close