THE EXPLODING 3, ANEM A LIAR-LA

Anem a liar-la més que mai!

The Exploding Plastic Fest. #3, és a dir, la 3a edició del nostre happening d’improvisació entre música i arts del moviment – performance serà la definitiva. Anem a concentrar el màxim d’energia i a generar la màxima radiació electromagnètica possible a través de la revolució dels cossos i de les ones d’altíssim voltatge. Volem que els músics, performers, ballarins, coreògrafs i públic inquiet que es prestaran al nostre experiment generin una explosió de tal magnitud que el seu impacte arribi a Tòquio, a Nova York, a Istanbul o Kuala Lumpur, o si més no, que a tots els que ho visquin els hi deixi una empremta tan profunda que no la puguin oblidar.

Barcelona necessita un escenari informal d’experimentació lliure perquè els seus artistes inconformistes superin els seus propis marges de creativitat a través de la improvisació. Per a ells, i per a un públic àvid de noves experiències, organitzem aquesta trobada lúdica, única i autogestionada. Aquesta vegada, no tan sols ho farem a Hangar, sinó també en espais d’actualitat escènica de la ciutat, com Hiroshima o La Blanca, amb els quals connectem per la seva recerca de llibertat creativa.

The Exploding, no es tracta dels Acid Test d’Kesey, de les accions al Cabaret Voltaire, del Loft Jazz de Nova York o de Fluxus, no, no. Es tracta d’Andy Warhol i de recuperar la màxima llibertat creativa que van representar les seves Exploding Plastic Inevitable. Mirem cap enrere com a millor manera per sortejar els obstacles del camí. Moltes gràcies Andy.

THE EXPLODING EQUIPASSO

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close