INFO GENERAL 2020

The Exploding Fest. #6: Edició 2020

Hàppening o caos controlat e música i arts del moviment!

3 d’octubre. De 19:00h a 22:00h. Vallcarca (Farigola, 14). Entrada gratuïta i a l’aire lliure.

El 3 d’octubre torna The Exploding Fest. és a dir, la 6a edició del happening d’improvisació entre música i arts en moviment. Una festa  d’homenatge a Andy Warhol i les seves explosions artístiques improvisades, ‘The Exploding Plastic Inevitable’.

The Exploding Fest és una trobada única de més de 25 artistes de moviment, músics i performers inconformistes que a través de la improvisació faran a Vallcarca un gran hàppening d’exploració escènica i musical contemporània a l’aire lliure.  

En la seva sisena edició, The Exploding Fest pren el carrer i vol reivindicar el dret a experimentar i exhibir cultura a l’aire lliure en comunitat. Per això, el festival se celebra enguany a una plaça pública i oberta en col·laboració amb l’Assemblea de Vallcarca i altres col·lectius com l’espai d’incubació cultural El Pumarejo. 

A R T I S T E S     T H E   E X P L O D I N G   F E S T   # 6

Adrián Vega, Adriano Galante (Seward), Anna Hierro, Anna Pantinat (Pentina’t Lula), Blanca Tolsá, Edu Pou (Za!), Luis García «Fruta», Gloria Ros, Juan Luis Batalla (Nerobambola), Laia Duran, Llapispanc, Marina Herlop, Mark Cunningham, Lluis Rueda i Kike Bela(Blood Quartet), Nico Roig, Nora Haddad, Núria Martínez-Vernís, Oriol Roca, Paloma Muñoz, Roger Peláez, Sara Fontán, Tarta Relena, Tanit Cobas, Violeta Barrio

A The Exploding també hi haurà ràdio de la mà dels Maraca Lab. Maraca Lab és un laboratori de podcasts que neix amb la intenció de conèixer relats i realitats dels col·lectius independents de la cultura, i amb aquests ingredients crear peces d’àudio entre la crònica i l’art sonor. És una aventura a tres bandes de Manuela Frudá, Edi Pou i Mar Merino.

Com que encara no ha acabat l’època covidiana, per assistir-hi, caldrà registrar-se prèviament per assegurar l’entrada i respectar les mesures de distància, mans netes i mascareta – millor si és amb brilli-brilli .

The Exploding Plastic Fest està organitzat per un col·lectiu d’artistes i amants de les arts, promotors de música, arts del moviment, i visuals, conscients de que part del seu creixement creatiu requereix una exploració paraescènica fonamentada en el risc i la llibertat. Sonia Fernández Lage, Kike Bela i Edi Pou són els seus directors artístics.  

The Exploding Plastic Fest #6 és una iniciativa de The Good Good. Amb la col·laboració d’Empíric, l’Assemblea de Vallcarca, l’Antic Forn de VallcarcaEl Pumarejo, BitLab i amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona. 

A %d blogueros les gusta esto:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close